privremeno zatvoreno

00:00-00:00
(zadnji ulaz: 00:00)

Nazovi nas

+385 (0)52 203 277

Dođi do nas

Kako do nas...

Viber grupa

Pridruži nam se

O stanovnicima Papago parka

Znaš li, i ti si možeš biti dio Papago parka!

Postani zaštitnik!

Ako se nađete kao pravi ornitofil ili samo netko tko želi uložiti vlastiti napor u zaštiti ugroženih vrsta ptica od izumiranja, pozvani ste da sudjelujete u misiji Papago Park. Postanite čuvar jedne ili više ptica u našem parku!

Kao skrbnik, pozvani ste da sudjelujete u životu svog štićenika i vaše će ime biti javno potpisano na dodijeljenoj volijeri tijekom ugovorenog razdoblja. Obveze u ugovorenom razdoblju su svedene na minimum, a stručni tim Papago parka nastavit će brigu o vašem štićeniku. Glavni je skrbnikov zadatak podržati svog štićenika u svim životnim fazama i čuvati njegovu vrstu od istrebljenja.

Glavni zadatak Papaga je pomoći ugroženim vrstama ptica da prevladaju opasnosti od izumiranja i povećaju globalnu populaciju. Stoga smo stvorili potrebne uvjete za njihov uzgoj i uzgoj novorođenih u okruženju parka Papago. Zbog zadatka podizanja jake i zdrave spojke, selektivno uzgajamo samo vrhunske parove najugroženijih vrsta. Svako izvaljeno novorođenče nam je važno, tako da svako pojedinačno jaje nadgleda Papagoov stručni tim.

...

...

...

...

...